Over ons


Over ons
Keukengasten is anders dan de grote ketens. Achter Keukengasten staan Stef Koldewijn en Thijs Lambeck beide met veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van interieur op maat. Of het nu gaat om een bestaande situatie, een interne verbouwing of nieuwbouw, wij ontwerpen en produceren keukens, badkamers en maatwerk meubelen geheel naar de wens van de klant in elk gewenste stijl. Budget, klant en creativiteit staat centraal om tot een zo uniek mogelijk ontwerp te komen. Wij zijn niet gebonden aan standaarden, alles is mogelijk op het gebied van materiaal- en kleurkeuze. Wat Keukengasten anders maakt dan de grote ketens is dat wij bij u thuis komen om uw wensen door te spreken op basis van uw budget. Aan de hand van uw wensen wordt er een ontwerp en offerte gemaakt. Als er overeenstemming is over het ontwerp en de offerte wordt er een planning gemaakt en kan Keukengasten voor u aan de slag uw droom interieur te realiseren!Missie
Keukengasten heeft als missie om een onderneming te voeren die dicht bij de wens en smaak van de opdrachtgever staat. Hierbij stellen wij de belangen van de opdrachtgever voorop. Keukengasten is een onderneming die in de veranderende markt durft mee te bewegen en kennis en kunde deelt. Wij leveren creativiteit zonder grenzen en zijn altijd vooruit kijkend!


Faciliteiten

Keukengasten is gevestigd aan de Noorwegenstraat 6a, hal 11 te Deventer. Dit pand is voorzien van kantoor, een showroom en een werkplaats inclusief opslag. Deze werkplaats biedt alle faciliteiten om al uw (woon)projecten te realiseren.
 
 
Share our website